Kızılcahamam Belediye Meclisi bugün toplandı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediye Meclisi’nin mayıs ayı olağan toplantısının bugün gerçekleştiğini duyurarak, "Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte mayıs ayı meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Aziz şehrimiz için almış olduğumuz kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.

Kızılcahamam Belediye Meclisi bugün toplandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerni bir kez daha kazanarak Kızılcahamam Belediye Başkanı seçilen Süleyman Acar, mazbatasını alır almaz ilçede çalışmalarına hemen başladı.

Kızılcahamam'ın altın çağını yaşayacağını söyleyen Acar, Kızılcahamamlılara seçim döneminde birçok vaatte bulunmuştu.

gmjx-powyaa9wir.jpgİlçenin gelişmesi için gece-gündüz çalışacağının sözünü veren Acar, ilçedeki mevcut sorunların kısa sürede çözüleceğinin mesajını verdi.

gmjx-aqwkaahsc2.jpg

Kızılcahamam Belediye Meclisinin mayıs ayı olağan toplantısının bugün gerçekleştiğini belirten Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, "Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Mayıs ayı Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Aziz şehrimiz için almış olduğumuz kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadeleri kullandı.

gmjx-zdwgae-dc9.jpg

"Kızılcahamam Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı" öncesinde Acar, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Güray Altunay ve meclis üyeleri ile birlikte grup toplantısında bir araya geldi.

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kızılcahamam'ımız için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz." mesajı verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.