Kızılcahamam'da Engelliler Haftası kutlandı!

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, Kızılcahamam Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye tarafından ortak bir program düzenlendi. Engellilerin toplumda farkındalığını artırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, ilçenin çeşitli kesimlerinden yoğun katılımla gerçekleşti.

Kızılcahamam'da Engelliler Haftası kutlandı!
Yayınlanma:

Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesi'nde düzenlenen programa, Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, engelli vatandaşlar, aileleri ve Özel Eğitim Okulu öğrencileri katıldı.

Program kapsamında, Özel Eğitim Öğrencilerinin yaptığı resimler sergilendi. Ayrıca, Cumhuriyet İlkokulu ve Çağatay Ortaokulu öğrencileri çeşitli gösteriler gerçekleştirirken, Özel Eğitim Okulu öğrencileri de etkinliklere katıldı.

khamam.jpg

Engelli bireyler ve protokol üyeleri tarafından umuda yolculuk için uçan balonlar havaya bırakıldı. Ayrıca, Kızılcahamam Belediyesi Sıfır Atık Birimi tarafından atık lastiklerden yapılan figürler, engelli öğrenciler ve protokol tarafından içlerine çiçekler dikilerek çiçek bahçesi oluşturuldu.

Program, yerel sanatçı Hüseyin Koçak ve ekibinin güzel oyun havalarıyla devam etti

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.