Kızılcahamam'da Süleyman Acar ne yaptı?

Uzun yıllardır AK Parti'nin kalesi olan Kızılcahamam, 31 Mart seçimlerinde de şaşırtmadı. Cumhur İttifakı'nın adayı Süleyman Acar tarafından uzun yıllardır yönetilen Kızılcahamam'da önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? Detaylar haberimizde...

Kızılcahamam'da Süleyman Acar ne yaptı?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara'da seçimden sonra değişmeyen adreslerden biri de Kızılcahamam oldu. AK Parti'nin kalesi olan Kızılcahamam, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde şaşırtmadı. Cumhur İttifakı'nın adayı Süleyman Acar, tekrar Kızılcahamam Belediye Başkanı seçildi. Acar, Kızılcahamam'da önceki dönem hangi projeleri hayata geçirdi, gelecekte neler yapacak? İşte detaylar...

SÜLEYMAN ACAR KIZILCAHAMAM'DA NE YAPTI?

2019 yılında yerel seçimlerde AK Parti'den Kızılcahamam Belediye Başkanı adayı gösterilen Süleyman Acar, yüzde 60,28'lik oy oranıyla Kızılcahamam Belediye Başkanı seçilmişti. 31 Mart'ta yine rakiplerini yenen Süleyman Acar, yüzde 44,59 oy alarak yeninden Kızılcahamam Belediye Başkanı seçildi.

Önceki dönem Kızılcahamam'da birçok çalışmaya imza atan Acar, görevi sürecinde ilçeye birçok hizmet kazandırdı. Acar, görevi süresince ilçenin altyapı, üstyapı ve çevre düzenlemesine önem verdi.

"KIZILCAHAMAM‘IN ALTIN ÇAĞI BAŞLAYACAK"

Yeniden belediye başkanı seçilen Acar, Kızılcahamamlılara söz vererek, "Kızılcahamam‘ın altın çağı başlayacak. 5 yıl boyunca hizmetlerin yapıldığı Kızılcahamam’da bir 5 yıl daha hizmetlerimiz devam edecek. Ustalık dönemimiz başlıyor. Kızılcahamam'ımızı 5 yıl daha bizlere emanet ettiniz. Biz de sizlerden aldığımız güç ve enerji ile Kızılcahamam'ın altın çağı için var gücümüzle çalışacağız." demişti.

Kızılcahamam'ın gelişmesi için gece- gündüz çalıştığını aktaran Acar, seçim vaatlerini ise şöyle sıraladı:

"İkinci dönem çalışmalarımızın hemen başında, 5 yıldır büyük özveri ve fedakarlıkla çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sizlere müjdemizi vermek istiyorum. Belediye çalışanlarımıza yüzde 75 zam yaparak heyecanınızı paylaşıyorum. Hayırlı olsun, bizler büyük Kızılcahamam Belediye ailesi olarak, dümeni hep birlikte, tam yol zafere kırdık. 1 Nisan'da başlayacak ikinci dönemimizde, tüm personelimiz ile birlikte Kızılcahamam'ımızın altın çağını başlatacağız."

kizilcahamam2.jpg

KIZILCAHAMAM'A YENİ CAMİ

Kızılcahamam'da çalışmalara başlayan Acar, Tepebaşı Mahallesine yeni cami yapılacağının müjdesini verdi. Acar, caminin yapım sürecine ilişkin şunları söyledi:

"Tepebaşı Camimizin hafriyat çalışmalarına başladık. Derslikler, konferans salonu, spor merkezi, kütüphane gibi fonksiyonları ile küçük bir külliye olacak olan camimizin temelini Kızılcahamam Belediyesi olarak açıyoruz. Tepebaşı camimiz yeni mimarisi ile ilçe merkezimize çok yakışacak. Camimizin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyor, yapımında emeği geçen tüm kurum, hayırseverlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

"KIZILCAHAMAM'IN TURİZM POTANSİYELİ ARTACAK"

Kızılcahamam'ın keşfedilemeye değer bir ilçe olduğunu söyleyen Acar, ilçede keşfedilecek birçok doğal güzelliğin olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Turizm cenneti Kızılcahamam'ımızda her bir yer keşfedilmeye, görülmeye değer. Turizm Haftası münasebetiyle; şehrimizin turizm potansiyelini artırmak için çalışan herkese kolaylıklar diliyorum. Bu vesileyle de, tüm vatandaşlarımızı köklü tarihi, kültürü ve doğal güzellikleri olan Kızılcahamam'ımızı keşfetmeye davet ediyorum."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.