Mansur Yavaş Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli ile Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Mansur Yavaş Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için 'Az Laf Çok İş' ve 'Ankara’ya eşit hizmet görevimiz' sloganlarıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yavaş, CHP'nin Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli ile birlikte Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katıldı.

HİÇ KİMSEYİ AYIRMADIK

Mansur Yavaş, 5 yıl önce Altındağ'a vaatlerde bulunduklarını ancak şimdi geldiklerinde icraatlarla geldiklerini belirtti. Bir belediye başkanının kentin hem annesi hem babası olduğunu ifade ederek gençlere 'evladımız' diye hitap ettiklerini söyledi. Herkese eşit hizmet anlayışıyla belediyecilik hizmetleri sunduklarını vurgulayan Yavaş, hiç kimseyi ayırmadıklarını ve şeffaf bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Açık ihaleler yaptıklarını ve Ankara'ya huzur getirdiklerini belirtti. Projeler yapmak yerine Ankara'nın parasını çöp projelere değil, daralan herkesin yanında olmaya, esnafın daha iyi çalışmasını sağlamaya, iş dünyasını ve sanayicinin üretimini artırmaya odaklandıklarını ifade etti.

5 YILDA ÖNEMLİ PROJELER YAPILDI

Yavaş, ''Çalışacaksınız ama dürüst çalışacaksınız. Kendinize ‘çalıyor ama çalışıyor’ dedirtmeyeceksiniz" diyerek dürüstlüğü vurguladı. Ankara'nın kaldırımlarından dahi bu sözleri söktüklerini belirtti ve vatandaşların parasını kendi paramız gibi harcadıklarını ifade etti. 5 yıllık görev süresinde Altındağ ilçesinde gerçekleştirdikleri projelerden örnekler veren Yavaş, 21 mahallede asbestli su hatlarını yenilediklerini, Karaköy mesire alanını açtıklarını, Hasköy Köprülü Kavşağı gibi önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Ayrıca Anafartalar, Roma Tiyatrosu gibi tarihi alanların restore edildiğini, Yüzüncü Yıl Çarşısı, Ulus Çarşısı, Gençlik ve Spor Binası gibi önemli tesislerin yapıldığını belirtti.

EMEKLİLERE DESTEK SAĞLANMALI

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesinin 31 bin emekliye düzenli destek sağladığını belirtti. Diğer şehirlerdeki adayların bu konuyu gündeme getirmelerinin ardından Ankara adayının da benzer vaatlerde bulunmaya başladığını dile getirdi. Ancak emeklilere destek sağlanması gerektiğini ifade ederek, bu konunun hükümete de iletilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, Ankara'daki adayın aynı zamanda bir ilçenin belediye başkanı olduğunu hatırlatarak, hükümetten gelen desteklerin nasıl kullanıldığına dikkat çekti. Yavaş, pandemi döneminde Ankara'da bütün esnaflara destek sağlandığını ancak diğer belediyelerin bu konuda eksik kaldığını örneklerle açıkladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.