Mansur Yavaş'tan 23 Nisan kutlaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaparak, bu özel günü kutladı.

Mansur Yavaş'tan 23 Nisan kutlaması
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, açıklamasında, "Bugün, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerinden biri olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Geleceğin teminatı olan gençlere seslenen Yavaş, "Siz evlatlarımızın haklarını korumak, daha iyi bir başkent bırakmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Sizi geleceğe hazırlarken birlikte çalışacak, eğitimden teknolojiye, spordan sanata her alanda donanımlı olmanızı sağlayacak; en önemlisi mutlu olarak yaşayacağınız kent, kadim şehrimiz Ankara olacaktır." ifadelerini kullandı.

Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, al bayrağın ellerinde, milli marşın dillerinde ve kentlerinde renkli etkinlikler ve konserlerle coşku içinde kutlayacaklarını belirtti.

Yavaş, "Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, milletimizin ve tüm Ankaralıların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha kutluyorum." diyerek açıklamasını tamamladı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.