Melih Gökçek'ten canlı yayında Mansur Yavaş'a sert sözler: "İsterse Mansur Yavaş'a belediyeciliği öğretirim"

1994-2017 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek, Ankara'da yağmur sonrası oluşan manzaranın ardından A Haber ekranlarında ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirdi. Gökçek, "Mansur Yavaş isterse ona belediyeciliği öğretirim." dedi.

Melih Gökçek'ten canlı yayında Mansur Yavaş'a sert sözler: "İsterse Mansur Yavaş'a belediyeciliği öğretirim"
Yayınlanma:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, A Haber'de Sebep Sonuç programında açıklamalarda bulundu. Ankara'da geçtiğimiz günlerde etkili olan gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle yollar, bazı metro girişleri ve alt geçitler su basmış bazı metrolarda ulaşıma ara verilmişti.

Bu yaşananlara tepki gösteren Gökçek, 2014-2018 yılları arasında Ankara'da daha fazla yağış yaşandığını ancak benzer sorunların yaşanmadığını belirtti. Çankaya Belediyesine istinat duvarı eksikliği eleştirisi yaparak, Mansur Yavaş döneminde görevden alınan personeller hakkında konuştu. Gökçek, Mansur Yavaş'ın göreve geldikten sonra iş yapan çok sayıda kişiyi AK Parti'li ve Melih Gökçek'in adamı olduğu eleştirisiyle işten attığını ve iş makinesi kullanan kimse kalmadığını söyledi.

Ayrıca, Ankapark projesine de değinen Gökçek, Mansur Yavaş'ın kendisinin harcadığı paranın çok altında bir maliyetle bu projeyi tamamlayamayacağını savundu ve "Mansur Yavaş, 801 milyon dolara Ankapark'ı yaptığımı söylüyor, 801 değilde 450'ye yaptık da doğru kabul edelim 801'i. Benim zamanımda 801 milyon Tl oraya yatırdım, asfaltı da, alt geçidi, üst geçidi de yaptım her şeyi yaptım. Sen şimdi hiçbir şey yapmıyorsun. Sen şimdi 801 milyon dolar verecek misin Ankapark'a ? Hayır. E hadi yap.." ifadelerini kullandı.

"MANSUR YAVAŞ İSTERSE BELEDİYECİLİK ÖĞRETEYİM"

Melih Gökçek ayrıca Mansur Yavaş'ı "Mansur Yavaş isterse ona belediyeciliği öğretirim. En güçlü yetkin kadroları kurup belediyecilik yaptık. Ben leb demeden benim personelim leblebiyi anlardı." diyerek eleştirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.