Metin Özaslan adaylığa imzasını attı

Uzun yıllar Ankara Kulübü Derneği başkanlığı yapan Dr. Metin Özaslan Mamak Belediye Başkanlığı için CHP ilçe Başkanlığı’na gelerek adaylık başvurunu yaptı.

Metin Özaslan adaylığa imzasını attı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Adaylık başvurularının açıklandığı şu günlerde uzun süre Ankara Kulübü Derneği başkanlığı görevini yürüten Dr. Metin Özaslan Mamak Belediye Başkanlığı için ilçe başkanlığında adaylık başvurusunu imzaladı.

aday2.jpg

25 YIL SONRA MAMAK’I KAZANMA HEDEFİ

Dr. Metin Özaslan adaylık başvuru dosyasını CHP Mamak İlçe Başkanı Behçet Akdulum’dan teslim aldı. 25 yıl sonra daha fazla emek harcayarak Mamak’ı yeniden kazanacaklarını ifade eden Akdulum, Dr. Metin Özaslan’ı tebrik etti. Bürokrasinin ve dernek yöneticiliğinin getirdiği bilgi ve birikim ile seçimleri kazanma sözü veren Metin Özaslan, Mamak Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmak için elinden geleni yapacaklarını vurguladı. İlçe Başkanlığı önünde Metin Özaslan’a Mamaklılar destek verdi.

aday.jpg

“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ MAMAK’I GELİŞTİRMEK”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engellilerin gününü kutlayan Özaslan, Mamak‘ta yaşayan engellilere desteğini açıkladı. Sözlerini sürdüren metin Özaslan, “Bu sadece bir adaylık başvurusu değil, Mamak’ın dertlerine talip olduğumuzu da açıklamış olduk. Nisan 2024 tarihinde Mamaklılarla beraber Mamak için gece gündüz çalışacağız. Devasa nüfusuna göre Mamak, şehir ve köy yaşantısı arasına sıkışmış, halk arasında ‘çöplüğüyle, hapishanesiyle, kömür deposuyla’ anılan beton yığınlarının, yokluğun ve yoksulluğun olduğu bir ilçe haline gelmiştir.” şeklinde konuştu. Özaslan, “En büyük hedefimiz Mamak İlçemizi yeniden Atatürk’ün, Cumhuriyet’in ve çağdaş medeniyetin ilçesi yapmaktır.” diye konuşmasını tamamladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.