MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan oyun eleştirisine tepki: "Bu performanstan gurur duyuyorum"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldıkları mücadele sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan oyun eleştirisine tepki: "Bu performanstan gurur duyuyorum"
Yayınlanma:

Başlamadan önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başlayan Belözoğlu, takımının performansından memnuniyetini dile getirdi.

Özellikle ilk yarıda ortaya koydukları üst düzey futbolun altını çizen Belözoğlu, "Taraftarımızın coşkusu ve arzusu, oyuncularımızın sahadaki performansına net bir şekilde yansıdı. Takımım bugün gerçekten elinden gelenin en iyisini yaptı. Rakibimiz güçlüydü ancak oyun üstünlüğümüzü koruduk. Pozisyonlar bulduk ancak skoru değiştiremedik. Bu performanstan gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Morutan'ın sakatlığının ciddi gözüktüğünü belirten Belözoğlu, sakatlık sebebiyle çok üzgün olduğunu belirtti.

Belözoğlu, maç sonrası soyunma odası koridorlarının kalabalık olmasını eleştirerek, "Türk futbolunda yaşanan nahoş olayları hatırlatarak, bu kalabalığı fazla bulduğunu ve kontrol altına alınması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

FLİPS'E YAPILAN ELEŞTİRİLERE TEPKİ

Sosyal medyada oyuncusu Flips'e yönelik eleştirilere ise sert tepki gösteren Belözoğlu, "Sosyal medya gerçek hayat değil. Oyuncularımızın performansını oradan değerlendirmek haksızlık olur. Flips bugün gerekeni yaptı ve eleştirilmesi gereken bir tarafı yoktu." ifadelerini kullandı.

GERİDEN OYUN KURMA AÇIKLAMASI

Emre Belözoğlu ayrıca, geriden oyun kurma konusunda ısrarlı olacaklarını ima ederek bu oyun için çok çalıştıklarını belirtti ve bu taktiğin oyunu yavaşlattığı iddiasına da bugün geriden oyun kurarak rakibin altı pasına 6 kez girdiklerini ve bunu Manchester City gibi takımların 7 kez yapabildiğini belirterek cevap verdi ve bu oyun için takımının çok çalıştığını, elinden geleni yaptığını açıkladı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.