Modern Pentatlon Dünya Kupası Ankara etabı sona erdi!

Ankara'da düzenlenen Modern Pentatlon Dünya Kupası'nın 2. etabı sonuçlandı ve şampiyonlar belli oldu. Kadınlarda İngiliz pentatlet Kerenza Bryson, erkeklerde ise Güney Koreli sporcu Changwan Seo birincilikleri elde etti.

Modern Pentatlon Dünya Kupası Ankara etabı sona erdi!
Yayınlanma:

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024 Uluslararası Modern Pentatlon Birliği (UIPM) Dünya Kupası'nın 2. etabı bugün final yarışlarına sahne oldu.

Binicilik, eskrim, yüzme, koşu ve atış disiplinlerinde mücadele eden 18 kadın finalist arasında, İngiliz sporcu Kerenza Bryson 1427 puanla birinci olarak kupa mücadelesini tamamladı. Erkekler kategorisinde ise 18 finalist arasında yer alan Güney Koreli sporcu Changwan Seo, 1497 puanla zirveye çıktı.

Yarışmada ikincilik kadınlarda Güney Koreli Seungmin Seong, üçüncülük ise Mısırlı Malak İsmail'in oldu. Erkeklerde ise ikinciliği Mısırlı sporcu Moutaz Mohamed, üçüncülüğü ise Ahmed Elgendy elde etti.

2024 Modern Pentatlon Dünya Kupası Ankara Etabı, yarın gerçekleştirilecek olan Karışık Bayrak Yarışı ile son bulacak. Türkiye'yi bu yarışta Başak Yaprak Boğan ve Mert Toprak Temiz temsil edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.