Muhtar adayının ilk hedefi sağlık hizmeti oldu

Kızılırmak Mahallesi Muhtar Adayı Celal Karakaya, mahalledeki en büyük eksikliğin sağlık ocağı olduğuna vurgu yaparak, bu hizmetin en kısa sürede yerine getirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Muhtar adayının ilk hedefi sağlık hizmeti oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Celal Karakaya, Kızılırmak Mahallesi'ndeki eksikliklerin giderilmesi ve mahalleliye daha iyi bir yaşam alanının sağlanabilmesi adına muhtar adayı olarak adım attı. 24 yıldır bu mahallede yaşayan Karakaya, 7/24 mahallelinin hizmetinde olacağını ifade etti.

Karakaya, öncelikleri arasında mahalle çocuklarının ve gençlerinin iyi bir ortamda büyümesi olduğunu belirterek, bu doğrultuda, parkların ağaçlandırılmasına ve sokakların temizliğine önem vereceğini ifade etti.

Ayrıca, Karakaya, kadınlar için spor, sanat ve kültürel etkinlikler düzenleyerek mahalledeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Sokak hayvanlarına yönelik ise muhtar adayı, "Hayvanlarımızı unutmayacağız. Hem onlar için hem de mahalleli için huzurlu bir ortamı inşa edeceğiz." dedi.

Karakaya, "Mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için var gücümle çalışacağım. Halkımızın desteğiyle birlikte, Kızılırmak Mahallesi'ni daha yeşil, daha temiz ve daha sağlıklı bir yer haline getireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.