Mürsel Yıldızkaya duyurdu: Polatlı Belediyespor taraftarlarının olduğu otobüs zincirleme trafik kazasına karıştı, yaralılar var

Ankara temsilcisi 1926 Polatlı Belediyespor, BAL'da Eskişehirspor'la deplasmanda karşılaşmıştı. Rakibini destekleyerek 3 puanda büyük rol oynayan Polatlı Belediyespor'u da taşıyan otobüs trafik kazasına karıştı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Mürsel Yıldızkaya duyurdu: Polatlı Belediyespor taraftarlarının olduğu otobüs zincirleme trafik kazasına karıştı, yaralılar var
Yayınlanma:

Ankara temsilcisi 1926 Polatlı Belediyespor, BAL'da Eskişehirspor'la deplasmanda karşılaşmıştı. Maçı 1-0 kazanan Polatlı Belediyespor, şampiyonluk için önemli bir adım atmıştı. Ancak dönüş yolunda taraftarlarını taşıyan otobüsün de dahil olduğu zincirleme bir trafik kazası yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 1926 Polatlı Belediye'nin taraftarlarını taşıyan bir minibüs, bir polis aracı ve iki otomobil karıştı.

Taraftar grubunun bulunduğu minibüse eşlik eden trafik ekibi güvenlik önlemi alarak hasarlı kaza için tutanak hazırladığı esnada, B.Ö'nün (30) kullandığı 38 NT 934 plakalı otomobil, yol kenarında duraklayan ekip otosuna, minibüse ve kaza sonrası araçtan inerek yol kenarında bekleyen taraftar grubuna çarptı.

Kazada toplamda 10 kişi yaralandı. Yaralılardan üçünün durumu ciddiyetini korurken, sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek Polatlı ve Eskişehir'deki hastanelere kaldırıldılar.

Kaza nedeniyle Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken, olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmalarının ardından trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlandı.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, sosyal medya üzerinden taraftarlara geçmiş olsun mesajı yayınladı. Başkan Yıldızkaya, Eskişehir deplasmanı dönüşünde yaşanan kaza sonrası içinde taraftarlarını taşıyan otobüsün de bulunduğu zincirleme kazada yaralanan tüm hemşehrilerine ve taraftarlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca hastaneye kaldırılan vatandaşlara acil şifalar diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.