Öğrencilerin Anadolu Medeniyetleri Müzesi iletişim kampanyasına ABB'den tam destek!

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencileri, Bitirme Projeleri dersi kapsamında Anadolu Medeniyetleri Müzesi için hazırladıkları iletişim kampanyasına Ankara Büyükşehir Belediyesinden destek geldi. Kampanya, Ankara'daki açık hava mecralarında, dijital ekranlarda, billboardlarda ve raketlerde yer almaya başladı.

Öğrencilerin Anadolu Medeniyetleri Müzesi iletişim kampanyasına ABB'den tam destek!
Yayınlanma:

HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. G. Senem Gençtürk Hızal, 2023-2024 akademik yılında Bitirme Projesi dersinin, öğrencilerin teorik ve pratik bilgilerini bir araya getirerek sergileyebilecekleri bir platform sunduğunu belirtti. Hızal, Anadolu Medeniyetleri Müzesi için tasarlanan bu kampanyanın, öğrencilere mezuniyet sonrası kariyerlerinde kullanabilecekleri değerli bir portföy oluşturma fırsatı sunduğunu ifade etti.

untitled-1-003.jpg

Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın vizyonu doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Hızal, 27 yıldır iletişim eğitiminde paydaşlarla iş birliğine verdikleri önemin altını çizdi.

Prof. Dr. Hızal, Dünya Müzeler Günü'nde, 18 Mayıs 2024 tarihinde öğrencilerin kampanyalarının Anadolu Medeniyetleri Müzesi bahçesinde sergilenmesinin Ankaralılara müzenin önemini bir kez daha hatırlatma amacı taşıdığını dile getirdi.

untitled-1-004.jpg

Son sınıf öğrencilerinden Dilek Şen ve Hatice Pala, hazırladıkları “Anadolu’nun Hikayesini Keşfet” ve “Başkentin Kalbinde” sloganlarıyla öne çıkan kampanyalarının Ankara’da dijital ve açık hava reklam mecralarında yer almasının kendileri için önemli bir deneyim olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.