Oya Akın’da 23 Nisan coşkusu böyle kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Oya Akın Yıldızlar Koleji’nde ve tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı.

Oya Akın’da 23 Nisan coşkusu böyle kutlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

whatsapp-image-2020-04-24-at-18.12.25-006.jpeg

Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yılını Kutlama Programı çerçevesinde, Oya Akın Yıldız Okulları Kurucusu ve idarecileri tarafından (Covid-19) korona virüs salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uyularak hazırlanan video ile tüm öğrenciler evlerinden  büyük bir ruhla bayramı kutladılar.

whatsapp-image-2020-04-24-at-18.12.26-(1)-003.jpeg

GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ ANLATTILAR

Okul idareci,  öğretmenlerinin hazırladığı sosyal medyada yayınlanan videoda yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okundu. Ayrıca Oya Akın Yıldız Okulları öğretmenlerinden; Adnan Şentürk (Müzik Öğretmeni), İsmail Alp (Türkçe Öğretmeni), Emre Eler (Genel Müdür) ve Belgin Köhnetarfun (Kurucu Temsilcisi) günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar. Okulun dans öğretmeninin, öğrencileriyle birlikte yaptığı sunum, törene katılamayan öğrencilerin evlerinde hoşça vakit geçirmesini sağladı.

whatsapp-image-2020-04-24-at-18.12.26-002.jpeg

“ÇOCUKLARIMIZI ÇOK ÖZLEDİM”

Sabah canlı yayınla öğrencilerine bağlanan Kurucu Oya Akın; “Yıldız çocuklarını ne kadar özlediğini” belirterek, “Bu zorlu günleri çabucak atlatacaklarını ve bir an önce okullarına dönmeyi beklediklerini” söyledi.

Oya Akın Yıldız Okulları Kurucusu Oya Akın sosyal medyadan yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 100. yılı münasebetiyle yayınladığı mesajında ise şunları söyledi:

“EN BÜYÜK HAZİNEMİZ ÇOCUKLARIMIZ”

“23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgiyle anıyor, en büyük hazinemiz çocuklarımızın bayramını bir kez daha kutluyorum.” dedi.

whatsapp-image-2020-04-24-at-18.12.26-(2).jpeg

 

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.