Özgür Bayraktar hemşehrileriyle buluştu

MHP Ankara 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Özgür Bayraktar, Crowne Plaza Otel’de düzenlenen iftar programında hemşehrileriyle buluştu.

Özgür Bayraktar hemşehrileriyle buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

MHP Ankara 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Özgür Bayraktar, Kırşehirli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi.

Programa MHP Ankara Milletvekili Adayları Nevin Taşlıçay, Prof. Dr. Cengiz Şahin, Dr. Levent Uğurlu, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı Ali Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ASO Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akçakoca, Kırşehirli federasyon ve dernek temsilcileri ile iş insanları, bürokratlar, konuklar ve hemşehrileri Özgür Bayraktar’ı iftar davetinde yalnız bırakmadı.

aa-20230418-30890137-30890134-kirikkalede-iki-otomobilin-carpistigi-kazada-4-kisi-yaralandi-001.jpg

BAYRAKTAR: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

e097fb8b-9a91-43a8-92bc-8ce76d9c14e8.jpg

İftar programının ev sahibi Özgür Bayraktar, “Ne yaparlarsa yapsınlar ocağımız sönmedi. Yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’a konteyner kent desteğinden dolayı teşekkür ederim. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize, Kırşehirimize hayırlı olmasını diliyorum. Birliğimiz daim olsun” diye konuştu.

Milletvekili adayı Nevin Taşlıçay, “Bizleri bugün bu sofrada buluşturan ülküdaşım Özgür Bayraktar’a teşekkür ediyorum. Ramazan yardımlaşma, birleşme ayıdır. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cengiz Şahin, “Bugünlere gelmek hiç kolay olmadı. Siyasette güvendiğim tek kişi Dr. Devlet Bahçeli’dir” diye konuştu.

MHP Ankara 2. Bölge adaylarından Dr. Levent Uğurlu, “Bizlere listenin her bölümünde görev almak gururdur. Kırşehirli adayların sayısı bizler için önemli” dedi.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ise programın sonunda yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Hayatta Kırşehirlilikten vazgeçmeyiz. Kırşehirlileri bir çatı altında buluşturalım diye kurduğumuz federasyonu geldiğimiz noktada biraz daha geliştirerek siyaset lobisi yaptık. Mesleki dernekler kurduk, Ankara’da önemli görevlerde bulunuyoruz. Ankara’daki tüm Kırşehirliler ile temas halindeyiz. Her siyasi görüşe saygı duyuyoruz. Kırşehirli olmak güzel, gitmek güzel ama siyaseten de temsilcilerimiz olmak zorunda. Bu seçimlerde 12 Kırşehirli farklı partilerden aday oldu. Hepsine de başarılar diliyorum. İnşallah hepsi de parlamentoda olur.”

b9b5d670-c3e3-4f8d-85b5-c26108ec678d.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.