Pursaklar 2. Kitap Günleri, 18 Şubat tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Pursaklar 2. Kitap Günleri artık sadece Pursaklar’da değil Ankara genelinde takip edilen bir etkinlik haline dönüştü.” dedi.

Pursaklar 2. Kitap Günleri, 18 Şubat tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen "Pursaklar 2.Kitap Günleri" tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye’nin önde gelen yazarları, Pursaklar'daki etkinlikte Başkentlilerle buluşuyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, birçok farklı programın ve etkinliğin yer aldığı Pursaklar 2. Kitap Günleri'ne ilginin çok yoğun olduğunu söyledi.

whatsapp-image-2024-02-12-at-13-48-17-1.png

Ertuğrul Çetin, birçok programa ev sahipliği yapan Pursaklar Yaşam Merkezi'ni tüm Başkentlilerin ziyaret ettiğini söyledi.

Pursaklar Yaşam Merkezi'nde düzenlenen etkinlikleri kitapseverlerin ilgiyle takip ettiğini söyleyen Çetin, ünlü yazarlarla kitapseverlerin bir araya geldiğini kaydetti. Başkan Çetin, “Okuyan Şehir Pursaklar ve Pursaklar 2. Kitap Günleri, artık sadece Pursaklar’da değil Ankara genelinde takip edilen bir etkinlik haline dönüştü.” dedi.

KİTAPSEVERLERİ DAVET ETTİ

Başkan Çetin, tüm kitapseverleri Pursaklar 2. Kitap Günlerine davet etti. Pursaklar 2. Kitap Günleri'nde Erhan Şibik, Sinan Akyüz, Ayşegül Sözen Dağ, Gri Koç, Sertaç Abi, Bahadir Yenişehirlioğlu, Merve Gülcemal, Sıtkı Aslanhan, İkbal Gürpınar ve kapanış programında ise Serdar Tuncer okurlarıyla buluşacak.

Pursaklar 2.Kitap Günleri, 18 Şubat tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.