Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul çetin esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla daha çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çetin, vatandaşların önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul çetin esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Yayınlanma:

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mahalle ziyaretlerine büyük önem veriyor ve her gün farklı mahallelere giderek vatandaşlarla buluşuyor. Günün her vaktini halkın içinde geçirmeyi tercih eden Çetin, sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla, esnaf ve pazar yerlerinde sık sık bir araya geliyor.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar'ın geleceği için büyük bir özveriyle çalıştıklarını vurgulayarak, son 5 yılda hemşehrilerinin sevgisine layık olmak için çaba gösterdiklerini belirtti. Her geçen gün mahallelerine daha iyi hizmet sunma gayreti içinde olduklarını ifade eden Çetin, vatandaşların memnuniyetini sağlamak için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Çetin, geçtiğimiz günlerde Yuva Mahallesi'nde büyük bir ilgiyle karşılanırken, Altınova Mahalle Konağı'nda mahalle sakinleriyle yapılan sohbet ortamında hizmetlerle ilgili fikir alışverişi yaparak, vatandaşların görüşlerini dinledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.