Pursaklar'da Ertuğrul Çetin ne yaptı?

Cumhur İttifakı'nın AK Partili ismi Ertuğrul Çetin tarafından uzun yıllardır yönetilen Pursaklar'da önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? Detaylar haberimizde...

Pursaklar'da Ertuğrul Çetin ne yaptı?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'nın birçok ilçesinde belediyeler el değiştirdi. El değiştirmeyen ilçelerden biri de Pursaklar... Uzun yıllardır AK Parti'nin kalesi olan Pursaklar, 31 Mart seçimlerinde de yine şaşırtmadı. Cumhur İttifakı'nın Adayı Ertuğrul Çetin tarafından yönetilen Pursaklar'da önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? İşte detaylar...

ERTUĞRUL ÇETİN PURSAKLAR'DA NE YAPTI?

Pursaklar'da 2019 seçimlerinde belediye başkanı seçilen Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Ertuğrul Çetin, 2024 seçimlerinde de yaklaşık yüzde 53,96 oy alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Belediye başkanı olduğu önceki dönemde Çetin, ilçeye birçok hizmet kazandırdı. Sosyal projelere ağırlık veren Çetin, ilçenin altyapı, üstyapı ve çevre düzenlemesine de önem verdi. İlçeye başta modern kurban kesim alanı, endemik vadi, park, muhtarlık konağı, gençlik merkezi gibi hizmetler hayata geçirildi.

Ayrıca; Karaca Kapalı Pazar Alanı, Altınova Kapalı Pazar Alan, Mimar Sinan Pazar Alanı hizmete açıldı, 4 Adet Mevcut Kapalı Pazar Alanı ise yenilendi.

Çocukların en iyi ortamlarda eğitim alabilmelerine önem gösteren Çetin, ilçede eğitim veren okulların bahçelerinde çevre düzenleme çalışmalarına da destek verdi.

İhtiyaç duyan okulların çevre düzenleme çalışmalarına destek verdiklerini belirten Çetin, ‘‘Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şartlar eğitim alabilmeleri için belediye imkânlarını seferber ederken, sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmeleri için okullara da gerekli destekleri veriyoruz. Birçok okulumuzun fiziki şartlarına katkıda bulunuyoruz. Şuanda da ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Okullarımıza, geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize ve öğretmenlerimize dün olduğu gibi bugün de, yarın da gerekli desteği vermeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullanmıştı.

YENİ DÖNEMDE PURSAKLAR'DA NELER BEKLİYOR?

Seçim döneminde bulduğu her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelen Çetin, ilçe sakinlerine birçok vaatte bulundu. Pursaklar'ın Ankara'nın en hızlı gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Çetin, Pursaklar'ın özellikle sosyal ve kültür alanlarda merkez ilçelerden biri olacağına dikkati çekmişti.

Pursaklar için gece - gündüz çalışacağının sözünü veren Çetin, birçok projesi olduğunu belirtmişti. Pursakları'ın gelişmesi için birçok projeyi yeni dönemde hayata geçireceğine vurgulayan Çetin, başta Kent Ormanı Projesi, Güneş Santrali Projesi, Çarşamba Pazarı, Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi gibi birçok projeyi en kısa sürede tamamlanacağını müjdelemişti.

ÇETİN'DEN İŞÇİLERE EK ZAM MÜJDESİ

Seçim öncesinde belediye çalışanlarının da yüzünü güldüren Çetin, Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokol ile belediye işçilerine ek zam yaptı.

Çetin, "Hak-İş Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ve işçi personellerimizin taleplerine duyarsız kalmadık. Sözleşme süresi gelmeden ek protokolle maaşlarında iyileştirme yaptık. Çalışanlarımız bizim için çok kıymetli. İşçilerimizin sizlere sözleri var. Daha verimli, daha kaliteli, daha çok çalışacaklar ve yaptıkları iş ne olursa en iyisini yapacaklar. Çalışanlarımız, sendikamız, belediyemiz için hayırlı uğurlu olsun’’ demişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.