Pursaklar'da okul çevreleri düzenleniyor!

Pursaklar Belediyesi, çocukların en iyi eğitim ortamlarına sahip olmaları için titizlikle çalışmaya devam ediyor. Belediye, ilçede bulunan okulların bahçelerinde çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Pursaklar'da okul çevreleri düzenleniyor!
Yayınlanma:

"Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden" projesi kapsamında sağladığı desteklerle takdir toplayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in direktifiyle belediye ekipleri, öğrencilerin daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda vakit geçirebilmeleri için okul bahçelerinde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

''GEREKLİ DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Okullarımıza, geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize ve öğretmenlerimize dün olduğu gibi bugün de, yarın da gerekli desteği vermeye devam edeceğiz" dedi. Ayrıca, ihtiyaç duyan okulların çevre düzenleme çalışmalarına da destek verdiklerini belirtti.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulların fiziki durumlarını değerlendirdikten sonra eksiklikleri gidermek için çalışıyor. Bu sayede öğrencilerin daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim almaları sağlanıyor.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.