Ramazan bayramı öncesi Ulus sokakları hareketlendi: Ulus Hali tıklım tıklım doldu!

Ramazan bayramı öncesi alışveriş hareketliliği Ulus sokaklarını tekrardan canlandırdı. Ulus, hareketli eski 'ticaret' günlerine döndü.

Ramazan bayramı öncesi Ulus sokakları hareketlendi: Ulus Hali tıklım tıklım doldu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Ulus, bayram öncesi alışveriş hareketliliğiyle tıklım tıklım doldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayramın yaklaşmasıyla birlikte Ulus'un tarihi sokakları, Başkentlileri ağırladı.

ULUS HALİ'NDE YOĞUNLUK

Ankara'nın tarihi Ulus Hali, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığınca orijinal mimarisine uygun olarak yenilenmişti. Yenilenen Ulus Hali, bayram öncesi alışverişte adeta doldu taştı.

untitled-1-recovered-003.jpg

Başkentlilere yapıldığı ilk günden beri 'ucuz' ve zengin ürün çeşidiyle alışveriş imkanı sunan hal, yenilenme projesinin ardından daha hijyenik bir hizmet ortamına kavuştu.

untitled-1-recovered-001.jpg

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ DE VATANDAŞIN TERCİHİ OLDU

Ulus Melike Hatun Çarşısı içerisinde yer alan Tarım Kredi Kooperatif market de bayram hazırlığı için vatandaşın tercihi oldu. Bayram şekerlerinin ve çikolataların yer aldığı stantta yoğunluk oluştu. Tarım Kredi Kooperatifindeki şekerlemelerde 42 TL'den 109 TL'ye uzanan bir fiyatlandırma mevcut.

untitled-1-recovered-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.