Recep Mızrak’a hayırlı olsun ziyareti

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürü olarak atanan Recep Mızrak’ı makamında ziyaret eden Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Recep Mızrak’a hayırlı olsun ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürü olarak atanan Anavatan Partisi 20. dönem Kırıkkale Milletvekili, Eski Et ve Balık Kurumu Genel Müdürü Recep Mızrak’ı makamında ziyaret eden Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ali Çetin, yeni görevinde Mızarak’a başarı temennisinde bulunurken, Mızrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi bir ortamda karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

mizrak_recep1.jpg

RECEP MIZRAK’IN ATAMA HABERİNİ YAVAŞ DUYURMUŞTU

Recep Mızrak’ın atama bilgisini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Belediye Meclisi toplantısında paylaşmıştı. Yavaş, “Bugün daha yeni Ankara Halk Ekmek Genel Müdürlüğü’nün yöneticileri belli oluyor. Önceden kamuoyunda açıklamıştık Halk Market diye. Eski Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü yapmış olan Recep Mızrak vasıtasıyla, hayvancılıkla ilgili projemizi başlatacağız” ifadelerini kullanmıştı. Mızrak son olarak Ankara Halk Ekmek Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Fahrettin Gökşin'in danışmanlığını yapıyordu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.