Şampiyonlar’dan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e ziyaret

Pursaklar Belediyespor Kulübü Ragbi U18 Kız Takımı, Ragbi U18 Erkek Takımı ve Ragbi Büyük Erkekler Takımı, Başkan Ertuğrul Çetin'i ziyaret etti.

Şampiyonlar’dan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e  ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye geneli düzenlenen Ragbi turnuvalarında Pursaklar Belediyespor Kulübü sporcularından Türkiye Şampiyonu olan U18 Kız Takımı, Türkiye 2'ncisi olan U18 Erkek Takımı, Türkiye 3'üncüsü olan Büyükler Erkek takımı ve milli sporcular, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i ziyaret etti.

Sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı kutlayan Çetin, Pursaklar Belediyespor Kulübü Başkanı Harun Öztürk’ü almış oldukları tarihi başarılardan dolayı tebrik ederek, yeni sezon içinde şampiyonluk sözü aldı.

1.jpg

Sporcuların her sene yeni şampiyonluklarla Pursaklar’ı gururlandırdığını aktaran Çetin, şöyle konuştu:

‘‘Pursaklar Belediyespor Kulübü Başkanımız Harun Öztürk’e, Türkiye Şampiyonu Ragbi U18 Kız Takımına, Türkiye 2'ncisi Ragbi U18 Erkek Takımına, Türkiye 3'üncüsü Ragbi Büyük Erkekler Takımına ve milli sporcularımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun çocuklar. Yeni zaferler için spora ve sporcuların geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğiz.’’

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.