Şehit anneleri unutulmadı

Altındağ’da şehit anneleri yalnız kalmadı. Altındağ Belediyesi ekipleri, Altındağ’daki tüm şehit ailelerini ziyaret ederek Anneler Günü hediyesi verdi.

Şehit anneleri unutulmadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Şehit annelerine anlamlı ziyaret... Altındağ’daki şehit ailelerini ziyaret eden Altındağ Belediyesi ekipleri, 60 şehit annesine ise Anneler Günü hediyesi verdi. Altındağ’da şehit annelerinin asla yalnız olmadığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Onlar bize emanet... Evlatlarının özlemini bir nebze olsun dindirebildiysek, ne mutlu bize...” dedi.

sht_annleri_21_-(6).jpg

GÖNLÜMÜZÜN EN GÜZEL YERİNDELER…

Altındağ'da anneler gününü hem özel hem de unutulmaz kılabilmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Balcı "Bugün anneler günü... Evlatlarını vatan uğruna toprağa vermiş şehit annelerimizi bugün yalnız bırakmadık. Hem sevindiğimiz hem de hüzünlendiğimiz bir gün oldu. Altın Eller Kadın Kooperatifi’nde satışa sunulan güzel ürünlerden hediye ettik. Acılarının ilk günkü gibi taze olduğunu gördük. Onlarla birlikte biz de çok hüzünlendik. Belki bugün evlatları yanlarında değildi ama, biz de onlara evlatlarıymış gibi sevgimizi, ilgimizi sunduk. Çünkü onlar bize aziz şehitlerimizin emanetleri... Şartlar gereği ellerini öpemesek de, onlar bizim gönlümüzün en güzel yerinde... Kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, evlatlarının nur içinde yatmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.