Şehit Tufan Kansuva için Mevlid okutuldu

7 Eylül 2019 tarihinde Mardin'de hain terör saldırısı sonucu şehit düşen 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Tufan Kansuva için vefatının 40. gününde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Şehit Tufan Kansuva için Mevlid okutuldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

7 Eylül 2019 tarihinde Mardin Özel Harekat Şube Müdürü olarak görev yaptığı sırada Ömerli ilçesi Harmankaya Mevkiisi’nde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Tufan Kansuva için vefatının 40. gününde Mevlid-i Şerif okutuldu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlitte zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Etimesgut Korkut Ata Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen mevlit yemeğinde Şehit Tufan Kansuva ve bütün şehitlerimiz için Hacı Bayram Veli Camii Hatibi Yunus Koçak, Ahmet Hamdi Akseki Camii Hatibi Ali Tel şehitlerimize mevlidi şerif okuyarak dua ettiler. Mevlit yemeğine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve  Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanı  Selami Türker’in yanı sıra çok sayıda siyasi, bürokrasiden temsilciler ve vatandaş katıldı.

kansuva2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.