Serhat Oğuz Mansur Yavaş’a seslendi!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılan Açık Oto Pazarı olarak adlandırılan yerin çökmesine isyan ederek ABB Başkanı Mansur Yavaş’a seslendi.

Serhat Oğuz Mansur Yavaş’a seslendi!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ŞİLAN EYLÜL KANDEMİR

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılan Açık Oto Pazarı olarak adlandırılan yerin çökmesi nedeniyle sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak ABB Başkanı Mansur Yavaş’a seslendi.

whatsapp-image-2023-07-11-at-16-04-48.jpeg

“BURAYI ATIL VAZİYETTEN KURTARIN”

Oğuz paylaşımında “Her vaat gibi bu da yalan oldu! ABB’nin 2 yıl önce tamamlayacağız dediği oto pazarı bugün hala atıl vaziyette. Asfalt dışında tek bir çivi çakılmazken atılan asfaltlar da dökülmeye başladı. Burayı atıl vaziyetten kurtarın. Verdiğiniz sözleri tutun. Tutamayacaksanız bize devredin biz üzerimize düşeni yapalım Sn. Mansur Yavaş…” diyerek bir video yayımladı.

whatsapp-image-2023-07-11-at-16-04-54.jpeg

“BU KADAR MASRAF HEBA OLUP GİDECEK”

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Açık Oto Pazar olarak planlanan yerde göçük oluşmasına yakınarak “Şu an neredeyiz? Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı, tamamlandı denilen Açık Oto Pazarı olarak planlanan yerdeyiz. Dolgu yapılmış üzerine de asfalt atılmış. Hala atıl vaziyette ama daha kötüsü ne? Bakın şimdi şu zemini görüyor musunuz? Buraya bir asfalt atılmış bu da aşağıdaki alan. Aşağıya doğru burası göçüyor. Kahramankazan’a öyle ya da böyle çakılan her çivi bizim için kıymetlidir. Bu alanda bizim için çok kıymetlidir. Lütfen burayı bir an önce faaliyete geçirin. Tam 2 sene oldu. Ortada herhangi bir yapı yok. Burası kullanılmadığı, bakılmadığı sürece yazıktır, günahtır bu kadar masraf heba olup gidecek” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-07-11-at-16-04-44.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.