Serpil Yıldırım ve Mesut Kaya'dan Örnek Davranış

Sincan Güçlü Kadınlar Derneği yaptığı başarılı çalışma ve projelere her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Sincan’da kadın şiddetinin önüne geçmek için aşure dağıtıp tüm dünyayı duyarlı olmaya çalışan güçlü kadınlar ayrıca yeni eğitim öğretim yılında ih

Serpil Yıldırım ve Mesut Kaya'dan Örnek Davranış
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Güçlü Kadınlar Derneği yaptığı başarılı çalışma ve projelere her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Sincan’da kadın şiddetinin önüne geçmek için aşure dağıtıp tüm dünyayı duyarlı olmaya çalışan güçlü kadınlar ayrıca yeni eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadılar.

whatsapp-image-2019-09-16-at-22.59.33.jpeg

HEM AŞURE DAĞITTILAR HEM DE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

Ankara Sincan Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Serpil Yıldırım ve Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mesut Kaya son zamanlarda iyice artan kadına şiddet olaylarını kınamak için Sincan Lale Meydanında hem Aşure dağıttı hem de tüm dünya insanlığını duyarlı olmaya davet etti.

whatsapp-image-2019-09-16-at-22.59.34.jpeg

AK OCAKLAR 'DAN ANLAMLI DESTEK

Ayrıcı Sincan Güçlü Kadınlar Derneği yeni eğitim öğretim yılı sürecinde ihtiyaç sahibi çocukları unutmayarak 100 öğrenciye kırtasiye seti desteği verdi. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Başkan Yıldırım “ Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit’in destekleri ile Sincan 'da ikametgah eden 100 öğrenci kardeşimize kırtasiye setleri yardımında bulunduk. Türkiye genelinde yapmış oldukları tüm çalışmalar ile çocuklarımızı sevindirerek ellerinden gelen gayreti gösteren Ak Ocaklar Derneği ve Hakan Yiğit başkana teşekkür ediyoruz. Bizlerde Güçlü Kadınlar Derneği olarak faaliyetlerimize ve eğitimde gönül köprülerini kurmaya devam edeceğiz. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyecek olan tüm hayırseverlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
whatsapp-image-2019-09-16-at-23.00.47.jpeg

whatsapp-image-2019-09-16-at-23.00.46.jpeg

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.