Seymen ve Bacıerenler 100. Yıl Meşaleli Yürüyüşü’ne katıldı

Ankara Kulübü Seymen ve Bacıerenleri, 100. Yıl kutlamaları kapsamında Yenimahalle’deki sergiledikleri gösterin ardından 100. Yıl Meşaleli Yürüyüşü’ne katıldı.

Seymen ve Bacıerenler 100. Yıl Meşaleli Yürüyüşü’ne katıldı
Yayınlanma:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yıl kutlamaları kapsamında Ankara Kulübü Seymen ve Bacıerenleri, Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı’nda sergiledikleri gösterilerinin ardından Yenimahalle Belediyesi’nin 100. Yıl Meşaleli Yürüyüşü’ne katıldı. Ankara Kulübü Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağa Kurt, “Atamızın yol göstericiliğinde yürümeye devam edeceğiz” dedi.

seymenler2.jpg

4 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

Seymen ve Bacıerenlerin, Yenimahalle Dr. Ragıp Tüzün Parkı’nda sergiledikleri gösterimin ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın konuşmasının ardından başlayan yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüş, Nazım Hikmet Kültür Merkezi önünde son buldu. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağa Kurt, 100. Yılı büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek, “Daha nice yüzyıllar kutlamak dileğiyle Cumhuriyetimizin 100 yılını ilk günkü coşkuyla ve büyük bir gururla, gelecek adına büyük bir umutla kutluyoruz. Bizlere çağdaş ve aydınlık bir ülke emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Daima Atamızın izindeyiz. O’nun yol göstericiliğinde ve Cumhuriyetimizin ışığında yorulmadan yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

seymenler3.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.