Seymenlere Teşekkür Belgesi takdim edildi

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şubesi Seymenlerine, Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 100. Yılı Kutlama etkinliklerine katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür belgesi ve hediyeleri takdim edildi.

Seymenlere Teşekkür Belgesi takdim edildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şubesi Seymenlerine, Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 100. Yılı Kutlama etkinliklerine katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür belgesi ve hediyeleri takdim edildi. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, büyük bir aile olduklarının altını çizerek, "Bize emanet edilen köklü geleneğimizi olabildiğince geniş kitlelerle paylaşmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 100. yıldönümü kutlama sürecinde gerçekleştirilen etkinliklere ve "27 Aralık Kortej Yürüyüşü"ne katılan Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Seymenlerine,  "Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 100. Yılı kapsamında düzenlediğimiz 'Kızılcagünün 100. Yıldönümü' etkinliklerine katkı ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz." yazılı "Teşekkür Belgesi" ile Atatürk figürlü biblo heykel, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Gürcan Maden, Hamza Ertürk ile Çankaya Şube Başkanı Halil Bahadır Saka tarafından takdim edildi.

Derneğin Genel Merkezinin bulunduğu Ankara Konağı'nda düzenlenen teşekkür belgesi ve hediye takdim töreninde bir konuşma yapan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, büyük bir aile olduklarının altını çizerek, her bir Seymenin kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 100. yıldönümünü 27  Aralık 2019'da çok yoğun ve coşkulu etkinliklerle kutladıklarını belirten Özaslan, "Ankara Kulübü Derneği olarak tüm şubelerimizin her yaştan Seymen ve Bacırenlerinin katkılarıyla Atatürk’ün Ankara’ya Gelişinin 100. Yıl Dönümü'nü büyük bir coşkuyla kutladık. Bu kutlama etkinliklerinde Çankaya Şube Seymenlerimizin çok önemli katılım ve katkıları oldu. 27 Aralık 2019'da cuma günü Anıtkabir’de düzenlenen resmi törenle başlayan kutlama programları, gün boyu Başkent’in birçok noktasında ayrı etkinliklerle devam etti. Atatürk’ün 27 Aralık 1919'da Seymenler tarafından karşılandığı Dikmen Keklikpınarı'ndaki etkinlikten sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi Akay Kavşağı'nda başlayan ve Atatürk Bulvarı boyunca devam ederek Ulus Atatürk Heykeli'nde son bulan Kortej Yürüyüşü'nde ve tüm kutlama etkinliklerinde Çankaya Şube Seymenlerimiz olarak Ankara Kulübü Derneği'ni en iyi şekilde temsil ettiniz. '27 Aralık 1919'da Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya Gelişi' yıldönümünün yanı sıra, ‘13 Ekim 1923 Ankara’nın Başkent Oluşu’ ve ‘5 Ekim 1922 Atatürk’ün Ankara Hemşehrisi Oluşu’  gibi Ankara’nın özel günlerinin yıldönümlerindeki tören ve anma programlarında, tüm milli bayramlarda, kamu yararına düzenlenen çok sayıda faaliyette, kültür etkinliklerinde Ankara Kulübü Derneğimizi temsil ediyor, Seymenlik geleneğini, Ankaralılık ruhunu yaşatıyorsunuz. Sizlere yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. 1932 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Seymenlik Geleneğini ve 27 Aralık Ruhunu Yaşatın' talimatıyla kurulmuş olan Ankara Kulübü Derneği olarak bundan sonra da birbirimize sarılarak ve daha da çoğalarak, hem nicelik hem de nitelik bakımından çıtamızı daha da yukarılara çıkarma gayreti içerisinde bize teslim edilen köklü geleneğimizi  olabildiğince geniş kitlelerle paylaşmaya ve  yaşatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Başkanı Halil Bahadır Saka da konuşmasında 27 Aralık 2019 Atatürk’ün Ankara’ya Gelişinin 100. Yıldönümü kutlamalarına emek veren, değer katan, katkıda bulunan Çankaya Şube Seymenlerine bir kez daha teşekkür ettiğini  ifade ederek, bundan sonra da Ankara Kulübü Derneği’ni en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini kaydetti. Saka, Genel Başkan Özaslan'a teşekkür ederek, Atatürk figürlü bir biblo hediye takdiminde bulundu.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Seymenleri de 27 Aralık sürecinde herkesin çok emeği olduğunu, bu emeğin  karşılığını takdir edilerek almanın, kendileri açısından gurur, onur ve mutluluk kaynağı olduğunu ifade ederek, Genel Başkan Özaslan ve Çankaya Şube Başkanı Saka’ya teşekkür etti.

Tören, teşekkür belgelerinin ve hediyelerinin takdiminin ardından günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.