Sincan çiçeklere büründü!

Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanını binlerce çiçekle süsledi. Ekipler, meydanlardan caddelere, refüjlerden kavşaklara kadar geniş bir alanda mevsimlik çiçeklerle estetik bir atmosfer oluşturdu.

Sincan çiçeklere büründü!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediyesinin sera parklarından biri olan Harikalar Diyarı'nda üretilen çiçekler, özenle seçilip bakımı yapıldıktan sonra şehrin çeşitli noktalarına dikildi. Rengarenk güller, canlı sarı ve turuncu kadife çiçekleri ile çeşitli türdeki bitkiler, Sincan'ı adeta bir çiçek bahçesine dönüştürdü.

bahce.jpg

HER YER ÇİÇEKLERE BÜRÜNDÜ

Sincan'ın çiçeklerle bezeli görüntüsü, yaz sıcaklarından kaçıp doğayla iç içe olmak isteyenleri park ve bahçelere çekiyor. Burada mis gibi kokular ve göz alıcı renkler arasında keyifli zaman geçiren vatandaşlar, şehrin bu güzellikleriyle gurur duyuyor.

Sincan Belediyesinin seralarında yetiştirilen bitki ve fidan çeşitleri ise sadece peyzaj çalışmalarında kullanılmakla kalmayıp, aynı zamanda ilçe sakinlerine de sunuluyor. Bu sayede vatandaşlar, kendi bahçelerinde de Sincan'ın doğal güzelliklerini yaşama imkanı bulabiliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.