Sincan'da Bebek Kütüphanesi faaliyette!

Sincan Belediyesi, çocukların ve ailelerinin keyifle vakit geçirebileceği bir merkez olan Bebek Kütüphanesi'ni açtı. Bu özel mekanda, minikler her gün farklı etkinliklerle eğlenerek öğrenme şansı buluyor.

Sincan'da Bebek Kütüphanesi faaliyette!
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi, 0-5 yaş arası çocuklara her gün dolu dolu eğitici içerikler sunuyor. Oyunlarla desteklenen eğitim modeli sayesinde çocuklarda okuma bilinci gelişirken, temel İngilizce dersleriyle minikler yabancı dille tanışıyor. Eğitici etkinliklerin yanı sıra jimnastik, dans gibi faaliyetlerle de eğlenceli anlar geçiriyor.

Temel matematik ve kodlama ile erken yaşta tanışan çocuklar, kendin yap, mandala, bebek atölyeleri, çocuk gelişim etkinlikleri gibi aktivitelerle el becerilerini geliştiriyorlar. Ayrıca, "Değerlerimle Büyüyorum" eğitimiyle manevi değerlerini öğreniyor. Kitap okuma saatleri ise çocukların hayal dünyasını geliştirirken aileleriyle kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyor.

Sincan Belediyesi, okul öncesi eğitime önem vererek her hafta sosyal medya hesapları ve internet sitesinden yayınladığı etkinlik takvimiyle aileleri bilgilendiriyor. Haftanın 6 günü hizmet veren Bebek Kütüphanesi'nde gerçekleşen etkinliklere katılmak isteyen ailelerin www.sincan.bel.tr adresinden randevu almaları gerekiyor.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.