Sincan'da Hanım Konakları'na yoğun ilgi!

Sincan Belediyesinin hanımlara yönelik kültürel ve sosyal faaliyetlerine ev sahipliği yapan Hanım Konakları, birbirinden keyifli atölye ve kurslarla hizmet veriyor.

Sincan'da Hanım Konakları'na yoğun ilgi!
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi, kadınlara yönelik desteğini artırarak Hanım Konaklarının sayısını 12'ye çıkardı. Bu özel mekanlar, her hafta dolu dolu programlarla hanımların buluşma noktası haline geldi. Sincan'da Yenikent İlksan Hanımlar Konağı'nda Sincanlı hanımların emeğiyle işlenen punch nakışı ve kanaviçe kursları büyük ilgi görüyor. Burada hanımlar, el becerilerini sergilerken bir yandan da keyifli vakit geçiriyor.

"KADINLARI MUTLU EDERSEK, AİLE DE MUTLU OLUR''

Sincan Hanım Konakları, sadece kurslarla değil, aynı zamanda sunduğu eğitimlerle de dikkat çekiyor. Hanımlar, aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirme fırsatı bulurken, bir yandan da sosyalleşme imkanı yakalıyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Hanım Konaklarına gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Kadınları mutlu edersek, aile de mutlu olur, toplum da mutlu olur, şehir de mutlu olur" dedi. Ercan, hanımlara huzur dolu ve keyifli zamanlar geçirmeleri için ellerinden gelen desteği verdiklerini vurguladı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.