Sincan'da Millet Kıraathaneleri'ne yoğun ilgi!

Sincan Belediyesi, açıldığı günden beri ziyaretçi akınına uğrayan Millet Kıraathaneleri ile gençlerin gözdesi haline geldi. Vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda projelerini şekillendiren belediye, her yaştan vatandaşın konforlu, rahat ve sessiz ortamlarda ders çalışmasına ve kitap okumasına olanak sağlıyor.

Sincan'da Millet Kıraathaneleri'ne yoğun ilgi!
Yayınlanma:

Sincan Millet Kıraathaneleri, yaz kış demeden büyük bir ilgi görüyor. Özellikle sınavlara hazırlanan gençlerin tercihi haline gelen bu mekânlar, Liselere Giriş ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlanan öğrencilerin vazgeçilmez noktaları arasında yer alıyor.

HAFTANIN 7 GÜNÜ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Gençler, vakitlerinin çoğunu bu kıraathanelerde geçirerek yoğun tempolarına rağmen sessiz, güvenli ve rahat bir çalışma ortamında bulunmanın keyfini çıkarıyor.

Ücretsiz çay, kek ve çorba gibi ikramlarla desteklenen bu çalışma ortamı, gençlerin motivasyonunu arttırıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da sık sık ziyaret ederek gençlere moral veriyor.

Sincan'da 13 adede ulaşan Millet Kıraathaneleri, haftanın 7 günü misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kıraathaneler, gençlerin eğitim hayatına katkıda bulunmanın yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yaparak gençlerin gelişimine katkı sağlıyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.