Sincan'da Murat Ercan ne yaptı?

Cumhur İttifakı'nın AK Partili ismi Murat Ercan tarafından uzun yıllardır yönetilen Sincan'da önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? Detaylar haberimizde...

Sincan'da Murat Ercan ne yaptı?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti, Ankara'da sadece 8 ilçeyi kazanabildi. Bu ilçelerden biri de Sincan... Uzun yıllardır AK Parti'nin kalesi olan Sincan'da, 31 Mart seçimlerinde de ilçe sakinleri yine Cumhur İttifakı Adayı Murat Ercan'ı seçti.

Murat Ercan tarafından yönetilen Sincan'da önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? İşte detaylar...

MURAT ERCAN SİNCAN'DA NE YAPTI?

Sincan'da 2019 seçimlerinde belediye başkanı seçilen Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Murat Ercan, 2024 seçimlerinde de yaklaşık yüzde 43,87 oy alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Belediye başkanı olduğu önceki dönemde Ercan, ilçeye birçok hizmet kazandırdı. Sosyal projelere ağırlık veren Ercan, çalışmalarını daha çok gençler üzerinde yoğunlaştırdı. İlçeye başta Millet Kütüphanesi, fuar ve kongre merkezi, kreş ve gündüz bakımevleri, yüzme havuzu, bebek kütüphanesi, müze, gastronomi merkezi açıldı. Ercan ayrıca, Dijital Kampüs, Mahal Sincan, Sincan Spor Vadisi, Kapalı Spor Kompleksi gibi yeni projeleri ilçeye kazandırdı.

YENİ DÖNEMDE SİNCAN'DA NELER BEKLİYOR?

Murat Ercan, seçim döneminde ilçe sakinlerine birçok vaatte bulundu. Sincan'ın Ankara'nın en hızlı gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Ercan, "İlçemize yeni eser, hizmet ve projeler kazandırmak, hemşehrilerimizin hayat konforunu yükseltmek; şehrimizi her alanda daha da ileriye taşımak için ‘Sincan Yükseliyor’ parolasıyla bu yola çıktık." demişti.

ERCAN SİNCANLI GENÇLERE SÖZ VERDİ!

Gençlerin sosyal alanlarda daha fazla vakit geçirmeleri için birçok projeyi hayata geçireceğine söz veren Ercan, “Gençlerimiz onlar için hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmetten haberdar, yeni projelerimiz için ise oldukça heyecanlı.” ifadelerini kullanmıştı.

ERCAN'DAN "KALICI ESER VE HİZMETLER ÜRETME" SÖZÜ

Sincan'ın gelişmesi için birçok projeyi yeni dönemde hayata geçireceğine söz veren Ercan, "Sincan’ımızda el ele, gönül gönüle yeni başarı hikayeleri yazmaya ve hemşehrilerimiz için yeni kalıcı eser ve hizmetler üretmeye söz veriyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Yeni dönemde sosyal projelere ağırlık vereceğine de işaret eden Ercan, millet kıraathanelerinden yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarından gençlik merkezlerine kadar çok sayıda projeyi hayata geçireceğinin sözünü verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.