Sincan'da yaz ayları dolu dolu geçiyor!

Sincan Belediyesi, yaz döneminde çocuklar için zengin bir aktivite programı sunarak spor, eğitim ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Havuzlarda yüzme keyfi yaşayan çocuklar, Bilim Sincan'da bilim ve teknolojiyle tanışırken, okul öncesi dönemdeki minikler ise Bebek Kütüphanesi ve Anne-Çocuk Oyun Evleri'nde eğitim ve eğlence dolu saatler geçiriyor.

Sincan'da yaz ayları dolu dolu geçiyor!
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi, yaz tatilindeki öğrenciler için çeşitli seçenekler sunuyor. Yenikent, Çimşit ve Törekent'teki havuzlarda vakit geçiren çocuklar, yüzme bilmeyenler için düzenlenen kurslardan yararlanarak yüzme yeteneklerini geliştiriyorlar. 7-13 yaş arası çocuklar ise uzman eğitmenler eşliğinde yüzme sporunda deneyim kazanıyor.

matematik-muzesi.jpg

Yüzme aktivitelerinin yanı sıra, Bilim Sincan ve Matematik Müzesi ziyaretleriyle çocuklar teknoloji ve matematiğe ilgi duyuyorlar. Yaz boyunca devam eden atölyelerde bilimle tanışan çocuklar, yaratıcılıklarını ve problem çözme becerilerini geliştirerek farkındalık kazanıyorlar. Matematik Müzesi ise matematiği interaktif bir şekilde öğrenme imkanı sunuyor ve ziyaretçilerinden büyük ilgi görüyor.

Sincan Belediyesi, okul öncesi çocuklar için de özel olarak tasarlanmış Anne-Çocuk Oyun Evleri ve Bebek Kütüphanesi'ni hizmete sunarak anneler ve çocuklar için eğitici ve eğlenceli bir ortam oluşturuyor. Bu merkezlerde motor becerileri geliştirici etkinliklerin yanı sıra matematik ve İngilizce gibi konularda da eğitimler veriliyor, çocuklar kitaplarla tanışıyorlar.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.