Son Dakika | İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan istifa etti!

İYİ Parti'de istifalar durulmuyor. İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan da istifa edenler kervanına katıldı.

Son Dakika | İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan istifa etti!
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti'de istifa depremi sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yakınlığıyla bilinen Yüksel Arslan, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Yerel seçimlere gidilirken İYİ Parti'de istifa haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Ankara Milletvekili Adnan Beker'in ardından İYİ Parti, Başkent'teki bir vekilini daha kaybetti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "yerel seçimlere özü başımıza gireceğiz, 81 ilde kendi adaylarımızı çıkartacağız." açıklamasının ardından İYİ Parti'de istifalar art arda gelmeye başladı.

İstifa haberlerinin ardı arkası kesilmezken bir istifa haberi daha geldi. İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.

"BAĞIMSIZ DEVAM EDECEĞİM..."

Arslan, X hesabından yaptığı uzun açıklamanın sonunda şu ifadeleri kullanarak istifa ettiğini söyledi: "14 Mayıs seçimleri sonrasında İYİ Parti Ankara Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi üyesi oldum. Bana bu onuru yaşatan Sayın Genel Başkanıma, partimizin her kademesinde görev yapan yöneticilerimize, seçmenlerimize ve benimle omuz omuza siyaset yapan kardeşlerime teşekkür ediyorum. TBMM üyeliğimi bağımsız milletvekili olarak devam ettirmek üzere 21.12.2023 tarihi itibarıyla İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Saygılarımla."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.