Tanju Özcan’dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı çıkışı: “7. mazbatamı Ankara’dan almak istiyorum”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, canlı yayında gelecek vaatleri ile ilgili dikkat çeken açıklamaları yaptı.

Tanju Özcan’dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı çıkışı: “7. mazbatamı Ankara’dan almak istiyorum”
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adayı olarak girdiği 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bolu’da açık ara farkla yeniden belediye başkanı seçilen Tanju Özcan, TV100 ekranlarında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP’den 2011-2019 yıllarında Bolu Milletvekili olduktan sonra Bolu Belediye Başkanlığı seçimlerine giren ve 2019’da Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan, o dönemki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı sorun sebebiyle partiden ihraç edilmişti.

“7. MAZBATAMI ANKARA’DAN ALMAK İSTİYORUM”

İhracın ardından Bolu’dan Ankara’ya da yürüyen ve Özgür Özel’in Genel Başkanlığı sonrası yeniden CHP’ye dönen Özcan, Özgür Özel ile arasının iyi olduğunu belirtti ve mazbata tesliminde “7. mazbatamı Ankara’dan almak istiyorum” ifadelerine açıklık getirdi.

Tanju Özcan, bu açıklamanın sadece Cumhurbaşkanlığı olarak değil Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da yorumlanabileceğini belirtti. Mansur Yavaş’ın son dönemi olduğunu aktardığını söyleyerek, bu görevi yapabilecek yeterlilikte olduğunu dile getirdi ve ABB Başkanlığına göz kırptı.

Tanju Özcan ayrıca, Bolu’da 5 yıl başarılı bir dönem geçirirse Cumhurbaşkanlığı için de aday olabileceğine dair imada bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.