TBMM'de 23 Nisan için özel oturum!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü dolayısıyla özel bir oturum düzenledi. Genel Kurul, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un başkanlığında özel gündemle bir araya geldi.

TBMM'de 23 Nisan için özel oturum!
Yayınlanma:

TBMM Oturumunun açılış konuşmasını gerçekleştiren Numan Kurtulmuş, bu anlamlı günü çocuklara armağan eden bir milletin evlatları olduklarını vurgulayarak, "Türkiye’nin geleceği olan sizlersiniz." dedi.

Kurtulmuş, dünyanın birçok yerinde çocukların yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, özellikle Gazze'deki çocukları rahmetle anarak onlara yardım dileğinde bulundu. Çocukların güldüğü, neşeyle hayata bağlandığı günlerin yakın olmasını temenni etti.

tbmm-001.jpg

TBMM Çocuk Özel Oturumu Başkanı Aysima Arslan, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılını sevinçle, coşkuyla ve gururla kutladığımız bu anlamlı günün tüm milletimiz ve insanlık için iyiliklere, esenliklere ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum." diyerek konuşmasına başladı. Arslan, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde milletin nasıl kahramanca mücadele ettiğini ve milli iradenin sembolü olan TBMM'yi nasıl emanet ettiklerini vurguladı. Milli egemenlik ve bağımsızlık bilincinin önemine dikkat çeken Arslan, Türk çocuklarının dünya çocukları için barış ve esenlik dilediğini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.