TED Ankara Koleji öğrencisi 23 Nisan için ailesiyle şarkı söyledi!

TED Ankara Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir video paylaştı. Videoda, Ortaokul 5. sınıf öğrencisi Aşkefsa Koçak, annesi ve anneannesi ile birlikte "Sanki Her Tarafta Var Bir Düğün" şarkısını seslendirdi. Bu şarkı, üç kuşak tarafından seslendirilerek, geçmişten günümüze uzanan bir bağ kurulmasını sağladı.

TED Ankara Koleji öğrencisi 23 Nisan için ailesiyle şarkı söyledi!
Yayınlanma:

Video, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1920'deki açılışı sırasında çekilen fotoğraflarla, Atatürk'ün çocuklarla birlikte çekilen fotoğraflarıyla ve TED Ankara Koleji'nin 1931'deki kuruluşundan günümüze kadar olan 93 yıllık süreçte çekilen 23 Nisan fotoğraflarından oluşan bir seçki ile zenginleştirildi.

TED Ankara Koleji Genel Müdürü Bilge Baki, video çekimleri öncesinde öğrenci Aşkefsa Koçak ve ailesini kabul ederek, onlarla bir süre sohbet etti. Baki, projeye katkılarından dolayı aile üyelerine teşekkürlerini ileterek, bu videonun TED Ankara Koleji'nin cumhuriyet değerlerine olan bağlılığının bir sembolü olduğunu vurguladı.

Aşkefsa Koçak'ın annesi Prof. Dr. Selen Bilge Koçak ise projede yer almaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, bu anlamlı projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Ayrıca, Kahramankazan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Üç Kuşak İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması"na katılan Aşkefsa Koçak, anne ve anneannesiyle birlikte üç kuşağı temsilen yarışmaya katılmış ve başarı elde etmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.