TOGG’un Ankara turu

Türkiye’nin otomobili TOGG, Ankara’nın ilçelerinde heyecan yarattı. Akyurt’tan Etimesgut’a, Altındağ’dan Pursaklar’a kadar başkentin dört bir yanında TOGG, başkentlilerle buluştu.

TOGG’un Ankara turu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan TOGG, başkent Ankara'da tanıtım etkinliği düzenleyerek Ankaralılarla buluştu. TOGG, "İtalya'da üretiliyor" ya da "Çin'den kopya" gibi iddialara karşı Türkiye'deki fabrika görüntüleriyle yanıt vererek yerli üretim kimliğini vurgulamıştı. Şimdi ise Ankara'nın dört bir yanında farklı ilçelerde ve noktalarda sergilenerek hem gurur hem de ilgiyle karşılandı.

ANKARALILAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

TOGG'un başkent gezisi, Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ve Parkı'ndan Akyurt ilçe meydanına kadar uzandı. Mamak, Sincan, Altındağ, ve Pursaklar gibi Ankara'nın farklı ilçelerinde sergilenen TOGG, Ankaralılar tarafından büyük ilgi gördü. İnsanlar, bu yerli otomobili yakından inceledi, fotoğraflarını çekti ve TOGG'un Türkiye otomotiv endüstrisindeki önemini daha iyi anladı.

TOGG'un Ankara turu, yerli otomobilin ülke genelindeki popülerliğini ve desteklenmesini bir kez daha vurguladı. Türkiye'nin yerli otomobil projesi, teknoloji ve üretim anlamında büyük bir atılımı temsil ediyor ve Ankaralılar bu gururun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorlar.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum