Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ı hedef aldı: Londra sokaklarında değil Ankara sokaklarındayız

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Kırıkkalelilerle bir araya geldi. Turgut Altınok, “Ankara’yı hak ettiği yere getireceğiz. Londra sokaklarında değil Ankara sokaklarındayız biz. “ dedi.

Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ı hedef aldı: Londra sokaklarında değil Ankara sokaklarındayız
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Kırıkkale Birlik Gecesi bugün Saltanat Düğün ve Bale Salonunda düzenlendi. Programa; Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Cumhur İttifakı MHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Enver Demirel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç ve birçok Kırıkkaleli katıldı.

untitled-1-002.jpg

Programda konuşan Turgut Altınok, CHP Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu’nu hedef alarak, “Etimesgut’u bilen, tanıyan ve bilen birisi yönetmeli. Belediye başkanlığı şarkı türkü söylemeye benzemez. Ne şehri tanır. Etimesgut’ta ‘ciddi bir ulaşım problemi var’ demiş. Bu sorun büyükşehirden kaynaklanıyor. Etimesgut’ta ulaşım problemi kalmayacak." dedi.

Kırıkkalelilerden 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde destek isteyen Turgut Altınok, "Ankara’yı hak ettiği yere getireceğiz. Londra sokaklarında değil Ankara sokaklarındayız biz." diye konuştu.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir zamanlar gecekonduların bulunduğunu anımsatan Altınok, ”Keçiören turist kenti oldu. Bu tecrübeyi ne yapacağız. Sanayi, ticaretin başkenti Ankara olacak. Tarımın da başkenti olacak. 5 yılda 1 tane eser yok. Sporun başkenti Ankara olacak. Ankara şu an da 1 tane yüzme havuzu yok." ifadelerini kullandı.

"ANKARA’MIZIN 5 YILI BOŞ YIL OLMUŞTUR"

Altınok, Ankara’ya son 5 yıldır hizmet almadığını öne sürerek, şöyle konuştu: “Gece- gündüz demeden her gün Ankara’ya hizmetkârım. Yapacağımız eserler ve projelerle Ankara çok konuşulacak. Ankara’mızın 5 yılı boş yıl olmuştur . Projesi olmayan adam aday olur mu? Verdiği sözlerin yüzde 90’ını tutmadı. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Dolayısıyla bu kadim şehrin geleceği için oy kullanacağız. Belediye başkanı şehrin geleceğini planlar. Belediye başkanı şehrin geleceğini de yönetir. Vereceğiniz oy Ankara’mız için önemli. Atatürk’ün söylediği gibi; ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’.. Cumhur İttifakı vatandır."

Altınok, Ankara’da altyapı, ulaşım sorunu olduğunu belirterek, “Başkentliler otobüs bekliyor. Bu çile bitecek." diyerek, "Bizim bu şehre sevdamız var. Aşkımız var. Bütün hücrelerimizde Ankara var. Afiş asmak yerine Ankara’ya hizmet etseydin. Sonuçta Ankara kazanacak. Çocuklarımız ve torunlarımız için güzel bir başkenti gelecek nesillere bırakmak, bizim vebalimiz.”

"BİZİM BU ŞEHRE ASLA İHANETİMİZ OLMADI"

Ankara Cumhur İttifakı MHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Enver Demirel ise 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin Türkiye’ye için şimdiden hayırlı olmasını diledi. Demirel, "Etimesgut'ta yıllardır beraber yaşıyoruz. Bu şehirde birçok hizmet gerçekleştirdik. Daha da hizmet edeceğiz. Bu şehirde tek bir gün yaşamayan, bu şehrin yarınlarında dününde olan olmalı. Biz yıllardır bu şehirde çalışıyoruz. Eksiğimiz vardır. Bizim bu şehre asla ihanetimiz olmadı, olamaz." dedi.

untitled-1-001.jpg

Etimesgut’un 650 bin nüfuslu olduğunu belirten Demirel, "Etimesgut Ankara’nın gelişmiş ilçelerinden biri oldu. Etimesgut’u kaderine terk edemeyiz." ifadelerini kullandı.

"HERKES İŞİNİ YAPSIN"

Etimesgut’ta göreve geldiği günden bu yana birçok proje yaptığından bahseden Demirel, CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlunu hedef alarak, "Kültüre ve sanata yatırım yaptık. Sanatı ve sanatçıyı seviyoruz. Ancak herkes işini yapsın.” dedi.

Demirel, yerel seçimlerin önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Ankara'mız hizmet almalı. Bulunduğu bu durumdan kurtulmalı. Ankara’nın bütün ilçelerinde kazanacağız. Hep birlikte başaracağız. Çalışacağız. 31 Mart akşamına kadar çalışacağız. 31 Mart yerel seçimler önemli. Merkezi yönetimle ve yerel yönetimler bir olmalı.”

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.