Turgut Altınok'tan Ev Eşyası Toplama Kampanyası

Asrın felaketi depremden etkilenen yüzlerce aileye 'Ev Eşyası Toplama Kampanyası' çerçevesinde ücretsiz olarak hizmet verildi.

Turgut Altınok'tan Ev Eşyası Toplama Kampanyası
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi, deprem bölgesinden Ankara'ya gelen ve ilçedeki çeşitli semtlerde konaklatılan bin 500'den fazla aileye ev eşyası desteği ve taşınma hizmeti sağladı. Depremden etkilenen ailelerin bu zorlu sürecinde yanlarında olmak ve yaşam koşullarını iyileştirmek için “Misafirin Var Keçiören’im” sloganı ile “Ev Eşyası Toplama Kampanyası” ile hayırseverler ve depremzedeler arasında köprü kurularak, yeni yuvalar oluşturuldu ve yüzlerce aileye evlerinin tadilatı için ücretsiz olarak hizmet verildi.

"Binlerce insanımıza taşınma ve ev eşyası hizmeti sunduk"

Depremzedelerin Ankara’da kuracakları yeni yuvaları için tüm imkanların seferber edildiğini dile getiren Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Asrın felaketinde depremzedelerimize her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Binlerce insanımıza taşınma ve ev eşyası hizmeti sunduk. Onları sıcak bir yuvaya kavuşturmak için devlet ve millet olarak el ele verdik. Belediyemizin misafirhanelerinde de deprem bölgesinden gelen depremzedelerimizi konaklatıyoruz. Üç öğün yemek hizmeti sunuyoruz. Acımız büyük ama depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarana kadar imkânlarımız ölçüsünde desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Keçiören Belediyesi, Ovacık Mahallesi'nde bulunan eşya mağazasına hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan eşyaların, depremden etkilenen ihtiyaç sahibi ailelere sunulması ve nakliye işlemlerinin yapılması konusunda çalışmalar devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum