Turizmin oscarları sahiplerini buluyor

Anadolu, Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) tarafından organize edilen ATİD Turizm En’leri Ödül Töreni, bu sene görkemli bir geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Turizmin oscarları sahiplerini buluyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Alanında fark yaratan otel, restoran, acente ve projelerin ödüllendirildiği gece, tüm turizm camiasını bir araya getirecek.

8 Nisan 2020 Çarşamba günü Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde gerçekleştirecek gecede 34 kategoride ödül dağıtılacak. En iyilerin belirleneceği, sürprizlerin ve çeşitli showların yer alacağı organizasyon, bu seneye damgasını vuracak.

Son derece seçkin jüri üyelerinin otel ve restoranları kendi segmentlerine göre değerlendirdiği ödül töreni için hazırlıkların hızla devam ettiğini belirten ATİD Başkanı Birol Akman, “Organizasyonumuz için hazırlıklara aylar öncesinden başladık. Çok özendik ve titiz bir çalışma gerçekleştirdik. Organizasyonumuzun görkemli geçmesi için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. İnanıyoruz ki, organizasyonumuz bu yıl çok ses getirecek” dedi.

Kısa sürede büyük başarı yakalayan organizasyona Anadolulu turizmcilerin sahip çıktığını söyleyen Akman, ödül töreniyle hem rekabeti hem de işletmeler arasındaki dostluk ve işbirliğini artırmayı amaçladıklarını anlattı. Akman, “Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek ve yenilikleriyle farkını ortaya koyacak olan ödül törenimizin, Anadolu turizmini geliştireceğine inanıyoruz” dedi. Alanında fark yaratan otel, restoran, acente ve projelerin ödüllendirileceğini belirten Akman, geleneksel hale gelen ödül töreninin Anadolu’nun önemli bir ihtiyacını da karşıladığını ifade etti. 

Organizasyon ile Anadolu turizmine yönelik bir farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirten Akman, Anadolu’nun kültür, tarih, gelenek ve mutfak değerleriyle turistik bir kent olduğuna dikkat çekmeyi istediklerini söyledi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.