Türkiye Yüzyılında Bir Kentleşme Modeli Olarak Ankara Forumu ve Çalıştayı gerçekleştirildi

Başkent Ankara Meclisi tarafından Ankara Ticaret Odası Meclis Salonunda Türkiye Yüzyılında Bir Kentleşme Modeli Olarak Ankara Forumu ve Çalıştayı düzenlendi.

Türkiye Yüzyılında Bir Kentleşme Modeli Olarak Ankara Forumu ve Çalıştayı gerçekleştirildi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: MUHAMMED AYBER

Türkiye Yüzyılında Bir Kentleşme Modeli Olarak Ankara Forumu ve Çalıştayı ATO’da Ankaralıların yoğun ilgisini gördü. Çalıştaya; Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Başkent Ankara Meclisi Genel Başkanı Nevzat Ceylan, Çorum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, 26. ve 28. Dönem 1. Bölge Milletvekili Murat Alparslan, Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu ve Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç, 2009-2019 Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak katıldı. Programa Prof. Dr. Recep Kılıç panelist olarak katıldı.

Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Ankara Milletvekili Murat Alpaslan, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir, Başkent Ankara Meclisi Genel Başkanı Nevzat Ceylan açılış konuşmalarında Ankara ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

8.jpg

12.jpg

Panelin ardından katılımcılar ile Ankara Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda sekiz masa kuruldu masa her masada ayrı konular ve sorunlar için çözümler üretildi. “Trafik ve ulaşım hizmetlerinde akıllı çözümler” , “Yaşanabilir çevre ve iklimsel sorunlar için akıllı çözümler” , “Güvenli ve dijital şehir yönetimi için akıllı çözümler” , “Afet risklerine karşı akıllı çözümler” , “Kentsel dönüşüm, konut ve sağlık hizmetleri için akıllı çözümler” , “Toplumsal beklentiler, sosyal katılım ve dijital hizmetler için akıllı çözümler” , “Eğitim, kültür ve spor için akıllı çözümler” ve “Kent ekonomisi için akıllı çözümler” konularında istişareler yapıldı. anadolugazete.com.tr yazarı Dursun Erkılıç “Trafik ve ulaşım hizmetlerinde akıllı çözümler” konusunda çözüm önerilerini sundu.

10.jpg

11.jpg

9.jpg

7.jpg

3-001.jpg

2-004.jpg

1-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.