Ulus’ta Hacı Bayram Veli Caddesi yenileniyor

Başkent Ankara'nın tarihi merkezi Ulus'un cadde ve sokakları yenilenmeye başlandı. Hacı Bayram Veli Caddesi'nde kaldırım yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ulus’ta Hacı Bayram Veli Caddesi yenileniyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER:ESRA SARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkent’in tarihi merkezlerinden biri olan Ulus’un cadde ve sokaklarında yenileme çalışmalarına devam ediyor.

whatsapp-image-2023-11-13-at-16-16-47-1.jpeg

ABB Kültür ve Tabiat Daire Başkanlığı'nın Ulus'ta sürdürdüğü yenileme çalışmaları kapsamında, Hacı Bayram Veli Caddesi'nde kentsel tasarım ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Proje kapsamında, kaldırım taşları ve yürüyüş yolları yenileniyor.

whatsapp-image-2023-11-13-at-16-16-43.jpeg

anadolugazete.com.tr muhabiri Esra Sarı, Ulus’taki Hacı Bayram Veli Caddesi'nde yapılan çalışmaları yerinde görüntüledi. Yenileme çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuşan kaldırım ve yollar bölge esnafından tam not aldı.

whatsapp-image-2023-11-13-at-16-16-45.jpeg

Bölge esnafı, yapılan yenileme çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Ulus’u ziyarete gelen vatandaşlar Hacı Bayram Veli Çarşısını mutlaka ziyaret ediyorlar. Kaldırım taşlarının yenilenmesi gerekiyordu. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yenileme çalışmalarını başlattı. Birkaç gün bizim için sıkıntı olur. Ancak iş bitince cadde çok güzel olacak. Sayın Mansur Yavaş’a teşekkür ederiz.” sözleriyle çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

whatsapp-image-2023-11-13-at-16-16-47.jpeg

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, daha önceki açıklamalarında "Ulus’u eski günlerine ve tarihine kavuşturacağız” ifadelerini kullanmıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.