Veli Gündüz Şahin o sözünü tuttu!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçede sefer yapan EGO otobüsüne binerek yolcularla sohbet edip, "Sürekli aranızda olacağım." mesajı verdi. Başkan Şahin'i gören yolcuların şaşkınlığı ve memnuniyeti cep telefonu kameralarına yansıdı.

Veli Gündüz Şahin o sözünü tuttu!
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Şahin Gündüz, seçim öncesinde yaptığı ziyaretlerde "Seçildikten sonra da yanınıza geleceğim, aranızda olacağım." sözü vermişti. Seçimleri kazanan Şahin, bu sözünü tutup EGO otobüsünde yolculara sürpriz yaptı.

Mamak bölgesine sefer yapan EGO otobüsüne binen Başkan Veli Gündüz Şahin, sözünü tutarak hemşehrileri ile yolculuk etti. Otobüse binen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilk önce kendisini yolculara tanıtarak seçim öncesinde verdiği sözleri hatırlattı.

vsgunduz.jpg

"SÜREKLİ YANINIZDA OLACAĞIM"

Yolculara hitap eden Başkan Şahin, konuşmasında şunları söyledi: "Seçim zamanı şunları söylemiştim; 'Seçildikten sonra da yanınıza geleceğim, aranızda olacağım, size 'merhaba, iyi akşamlar' diyeceğim, bundan adınız kadar emin olun.' Ben de sizin gibi sıradan bir insanım. Ne arkamda onlarca korumam var, ne arkamda çakarlı arabalar var. Benim için oy veren de aynı, oy vermeyen de. Şunu söylüyorum: Oy vermeyenler pişman olacak. Verdiğiniz oyları as haram işlerde kullanmayacağım. Oy verenlerden de oy vermeyenlerden de Allah razı olsun. Büyük farkla seçimi kazandık, 65 bin farkla seçimi kazandık. Hepinize teşekkür ediyorum."

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in sözleri otobüsteki yolcular tarafından alkışlarla desteklendi.

Veli Gündüz Şahin, o anların görüntülerini sosyal medya hesabından da paylaştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.