Veysel Alkan kazandı mı? 2024 Keçiören yerel seçim sonuçları

Cumhuriyet Halk Partisi Sincan Belediye Başkan Adayı Veysel Alkan seçimi kazanamadı. 2024 Sincan yerel seçiminde oyların yüzde 30,74 alan Veysel Alkan, Sincan Belediye Başkanlığını kazanamadı.

Veysel Alkan kazandı mı? 2024 Keçiören yerel seçim sonuçları
Yayınlanma:

SİNCAN BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Sincan için 301.278 oy kullanıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Ercan yüzde 67,60 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Sincan Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

VEYSEL ALKAN KİMDİR?

Sincan'da siyasi sahnede sürpriz bir gelişme yaşandı. 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday kadrosuna dikkat çekici bir isim ekledi. Ankara'nın özellikle milliyetçi ülkücü adaylarla ön plana çıktığı bir dönemde, CHP Sincan Belediye Başkan adayı olarak MHP'nin eski İlçe Başkanlarından Veysel Alkan'ı açıkladı.

Ankara Güdül kökenli olan Veysel Alkan, aynı zamanda MHP'nin mevcut İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan'ın da akrabası. Siyasi kariyerine MHP'nin Sincan İlçe Başkanlığı görevinde başlayan Alkan, partinin çeşitli kademelerinde de aktif rol aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.