Yakup Odabaşı vatandaşlarla bayramlaştı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından vatandaşlarla makamında bir araya gelerek bayramlaştı.

Yakup Odabaşı vatandaşlarla bayramlaştı!
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesindeki bayramlaşma programı, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Odabaşı, misafirlerini makamında ağırlayarak tek tek bayramlarını kutladı.

bayramlasma.jpg

''MİSAFİRLERİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI''

Bayramlaşma programında Odabaşı, misafirlerini ayakta karşıladı ve hepsiyle tek tek tokalaşarak isteklerini dinledi. İslam âleminin geçmiş bayramını bir kez daha en içten dileklerle kutlayan Odabaşı, “Bu bayram, birlik ve beraberlik bayramıdır. Dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerini Kurban Bayramı’nda yaşadık. Belediye olarak bayram boyunca ekiplerimizle sahadaydık. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda bayramlarını geçirmeleri için gece gündüz çalıştık. Bayram sonrası da vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Onları belediyemizde ağırlamak bizleri mutlu etti. Hep birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum. Geçmiş bayramınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.