Yaşlılara özel hizmet

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye meclisi Ekim ayı olağan toplantısında koronavirüs sürecinde yapılan sosyal yardımlara ilişkin bilgi verdi.

Yaşlılara özel hizmet
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye meclisi Ekim ayı olağan toplantısında koronavirüs sürecinde yapılan sosyal yardımlara ilişkin bilgi verdi.

Avrupa başta olmak üzere Dünya'nın birçok ülkesinde koronavirüsle bağlantılı olarak huzurevlerinde ölümler gerçekleştiğini hatırlatan Demirel, "Bizim büyüklere saygımız sevgimiz hem kültürümüzün hem de inancımızın da bir gereğidir. Büyüklerimize COVİD-19 sürecinde gözümüz gibi bakıyoruz. İl bilge Hatun Erençevi'nmizde aldığımız tedbirler sayesinde koronavirüs nedeniyle çok şükür bir yaşlımızı kaybetmedik. Yalnız huzurevimizle yaptığımız diğer birçokr hizmetle büyüklerimizin yanındayız. Pandemide evinden çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın alışveriş, sağlık, bankacılık gibi tüm ihtiyaçlarını karşıladığımız özel bir birim oluşturduk. Bu birimimiz çalışmalarına devam ediyor. Aşevimizden pandemi öncesinde olduğu gibi pandemi sürecinde de ihtiyaç sahiplerimizin yanı sıra evinde yemek yapma gücü olmayan büyüklerimize de hergün sıcak yemek ulaştırıyoruz. Yaşlı hasta engelliler için evde banyo ve kişisel bakım hizmeti veriyoruz. Hastamızı yatağından kaldırmadan hastanın yıkanması tırnak ve saç kesimi tansiyon ölçülmesi gibi birçok hizmeti aynı anda sunuyoruz. Gıda yardımları ve eti-kart hizmetimizden ihtiyaç sahibi büyüklerimiz de yararlanıyor".

demirel.jpg

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.