Yavaş'tan "Çeyrek asır" sonra ilk ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,  "Çeyrek asır" sonra Çankaya Belediyesini ziyaret eden ilk Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 

Yavaş'tan "Çeyrek asır" sonra ilk ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,  "Çeyrek asır" sonra Çankaya Belediyesini ziyaret eden ilk Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.  Yavaş ve kurmayları belediyenin hizmet binasında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile başkan yardımcıları ve müdürlerin katıldığı toplantıda işbirliği içinde çalışmaya devam etme kararı alındı. 

Yerel seçimlerin ardından ilk olarak Ankara’da bulunan 25 ilçeyi ziyaret ederek çalışmalarına başlayan ve belediye başkanları ile fikir alışverişinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye’nin en büyük ilçesi Çankaya’yı ziyaretinde Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile koordinasyon toplantısında buluştu. 

abb-başkani-mansur-yavaş_çankaya-bel.-bşk.-alper-taşdelen-(5).jpg

Ankaralıların ve Çankayalıların özlemini duyduğu ortak çalışma anlayışını 25 yıl sonra gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Çankaya Belediyesi başkanları, Çankaya'ya ve Ankara’ya işbirliği içinde verilecek hizmetleri ele aldı. 

İki başkan kurmaylarıyla beraber Ankara’yı ve Çankaya’yı doğrudan ilgilendiren konularda yapacakları çalışmaları konuştu. Ankara ve Çankaya’da ilçe sakinlerini doğrudan ilgilendiren fen işleri, parklar, kış ayında gerçekleşen karla mücadele çalışmaları, üst geçitler ve benzeri konularda fikir alışverişinde bulunan Yavaş ve Taşdelen, gelecek 4 yılın planlamasını da yaptı.

Ankara’nın kalbi Çankaya’yı 25 yıl sonra ziyaret eden ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş, “Çankayalılar yerel seçimlerde sayın başkanı yüzde 73.48 oyla yeniden belediye başkanı seçerek kendisine güvenlerini gösterdiler. Biz de Ankara’ya daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diyerek seçimlerden sonra ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Partisine bakmaksızın tüm belediye başkanlarımızla bir araya gelerek ilçelerin sorunlarını ve taleplerini yerinde inceleyeceğiz. Bugün de Türkiye’nin en büyük ilçesi Çankaya’ya gelmiş bulunmaktayız. Başkanımızla beraber Çankaya’ya yapacaklarımızı, bundan sonraki süreçte ilçemize yapacağımız hizmetleri ele aldık” diye konuştu.

Uzun yıllar sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Belediyecilik halka hizmet işidir. Biz de vatandaşları ayırt etmeksizin onlara en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Bu anlayışla Çankaya’da ikinci dönemimizi yaşıyoruz. Ve bu yolculukta sayın Yavaş’ın destekleri ve fikirleri bizlere çok yardımcı olacaktır” dedi. 

abb-başkani-mansur-yavaş_çankaya-bel.-bşk.-alper-taşdelen-(6)-(1).jpg

Çankaya Belediyesinin bazı üniteleri gezen Taşdelen ve Yavaş, belediye önünde vatandaşların yoğun sevgi gösteriyle karşılandı. İki başkan vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmeyerek bol bol selfie (özçekim) çektiler.   

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.