Yenimahalle Belediyesinden öğrencilere destek!

Yenimahalle Belediyesi, gelecek kuşakların eğitimine yönelik önemli bir adım atıyor. 4 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve 17-18 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için 8 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik eğitim kampı düzenleniyor.

Yenimahalle Belediyesinden öğrencilere destek!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Öğrencilerin sınavlarını başarıyla geçmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim kampı için kayıtlar başlıyor. Yenimahalle Belediyesi Etüt Eğitim Merkezleri'nde sınırlı kontenjanla ücretsiz LGS ve TYT (Temel Yeterlilik Testi) kampı başvuruları kabul edilecek.

8 gün sürecek olan eğitim kampında; TYT eğitimleri 25 Mayıs'ta başlayıp 2 Haziran'da sona erecek, LGS içinse dersler 20 Mayıs'ta başlayıp 30 Mayıs'ta son bulacak.

yenimahallebel.jpg

''AMACIMIZ CUMHURİYET'İN İLKELERİNE İNANAN BİR NESLİN YETİŞMESİDİR''

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, gençlere duyduğu güveni vurgulayarak, "Geleceğinizi şekillendirecek olan sınavlara kısa bir zaman kaldı. Hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Yaşar, "Sizlerin iyi yetişmesi ve geleceğe daha iyi hazırlanması için Yenimahalle Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri yoğun emek harcıyoruz. Amacımız Cumhuriyet'in ilkelerine inanan bir neslin yetişmesidir. Türkiye’yi çağdaş yarınlara taşımak görevi sizlere düşüyor. Bu yolda biz de sizin çağdaş ve çağın gereklerine uygun bir şekilde eğitim görebilmeniz için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve bu bilinçle her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.