Yenimahalle'de bulunan Derman Market’ten 80 bin kişi yararlandı

Yenimahalle’de sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirdiklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Derman Market’ten vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda temizlik, gıda, giyim ve ayakkabı gibi çeşitli ürün yelpazesinden oluşan ürünleri alabildiğini söyledi.

Yenimahalle'de bulunan  Derman Market’ten 80 bin kişi yararlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediyesinin ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ve giyim giderlerini karşılamaları amacıyla belediye ve bağışçı firmaların yardımlarıyla kurduğu Derman Market, ilçe sakinlerine Kurban Bayramı’nda da destek olmayı sürdürüyor.

Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi içerisinde hizmet veren Derman Market’te, Kurban Bayramı dolayısıyla 10 bine yakın aileye, 800 lira değerindeki gıda kartı ve adak kurban eti dağıtılmaya başlandı.

ybb-8269.jpg

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle’de sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirdiklerini söyledi.

Türkiye'nin ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönem yaşadığını ifade eden Yaşar, belediye olarak, bu zor günlerde belediyenin imkanlarıyla ve bağışçı firmalar sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya çalıştıklarını vurguladı.

Derman Market’ten vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda temizlik, gıda, giyim ve ayakkabı gibi çeşitli ürün yelpazesinden oluşan ürünleri alabildiğini belirten Yaşar, "Bu hizmet ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyoruz. Kurban Bayramı öncesi de verdiğimiz gıda kartlarından alışveriş yapabilecekler.” diye belirtti.

market.jpg

İnsanları rencide etmeden yardımların yapılması gerektiğini belirten Yaşar, “Yardım yaparken, alan el veren eli görmemelidir. Yardımlar bu şekilde yapılmalı. Yardımda amaç reklam yapmak değil, bir derde derman olmaktır." dedi.

"80 BİNDEN FAZLA VATANDAŞIMIZ İHTİYAÇLARINI GİDERDİ"

İhtiyaç sahibi ailelerin markete geldiğini aktaran Yaşar, ihtiyaç sahiplerinin neye ihtiyaçları varsa alabildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yenimahalle’de dayanışmayı ve ilçe sakinleri arasında paylaşmayı artırmak amacıyla 4 yıl önce hizmete açılan Derman Market’ten şuana kadar 80 binden fazla vatandaşımız ihtiyaçlarını giderdi. Bizim için en büyük mutluluk zorda olanın derdine derman olmaktır. Eğer paylaşmayı bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.